ZensCoaching
Welkom
Visie en Werkwijze
Over mij
Aanbod/Trainingen
Tarieven
Neem contact op
Over mijIk ben Hetty Beverdam. Ik ben getrouwd en moeder van 2 studerende zoons. Ik ben als klinisch pedagoog afgestudeerd in Utrecht en ben mijn carrière begonnen als trainer/therapeut in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Daarna heb ik enkele jaren als intercedente gewerkt bij Randstad Uitzendbureau. Toen ik kinderen kreeg ben ik gaan werken als docent psychologie bij het Gemini Ziekenhuis in Den Helder. Ik heb les gegeven in ontwikkelingspscyhologie en in “Psychologie van het ziekzijn” Daarnaast heb ik communicatie- en conflictbeheersingstrainingen gegeven in de gezondheidheidszorg. Vanaf 1997 werk ik voor het ROC Kop van Noord Holland als opleidingscoördinator bij de AKA en als projectleider van een Reboundgroep gericht op  leerlingen met een meervoudige gedragsproblematiek. 

Mijn opleiding voor lifecoach heb ik gevolgd bij het Atma Instituut (http://www.atma.nl), dit staat geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland (SPHBO) onder het registratienummer 64049-64747.

Mijn kracht zit in mijn betrokkenheid, toewijding en doorzettingsvermogen bij alles wat ik doe. Naast het inzetten van “tools” die aansluiten, bied ik veiligheid en oprechtheid. Ik beweeg met je mee, luister, maar houd je ook af en toe een spiegel voor en confronteer je op een creatieve, analytische en luchtige manier met je gedachten, waar mogelijk met humor.

Mijn doel is met je te kijken wat je echte verlangens zijn en hoe deze te verwezenlijken zodat je er echt weer zin in krijgt, in je bestaan, je werk, je leven en tot actie komt. Je eigen authenticiteit ontdekken, weer bij je gevoel komen is een spannend proces waarbij ik je graag wil ondersteunen.

“Onze angst is niet dat we onbekwaam zijn, maar dat we bovenmatig krachtig zijn. Het is niet ons duister, maar juist ons licht, waar we de meeste vrees voor hebben”.

(Mandela in zijn inauguratierede toen hij president werd van Zuid Afrika)

 

drs. Hetty Beverdam-Rookhuijzen, LifeCoach
WelkomVisie en WerkwijzeOver mijAanbod/TrainingenTarievenNeem contact op